Dostava

Trošak dostave obračunava se prilikom kupnje proizvoda, te je iskazan u košarici uz cijenu proizvoda. Trošak dostave na području Republike Hrvatske ovisi o načinu dostave koji ste odabrali, a za narudžbe iznad 600 kn dostava je besplatna!
Dostavu, na području Republike Hrvatske, za nas vrši GLS Croatia (trošak dostave iznosi 35 kn za plaćanje unaprijed odnosno 40 kn za plaćanje pouzećem, s PDV-om) ili Tisak (trošak dostave iznosi 25 kn, moguće je jedino plaćanje unaprijed).
 
Kod slanja GLS-om, paketi se dostavljaju od ponedjeljka do petka i to na adresu koju ste naveli kao kontakt adresu. Kod virmanskog plaćanja, narudžbe šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro-računu i to za uplate vidljive radnim danom do 12h narudžbe šaljemo isti dan (ili najkasnije idući radni dan), a za uplate vidljive nakon 12h narudžbe šaljemo idući radni dan. Ukoliko plaćate pouzećem, narudžbe zaprimljene radnim danom do 12h šaljemo isti dan (ili najkasnije idući radni dan), a one zaprimljene nakon 12h, šaljemo idući radni dan.
Rok isporuke je 1-2 radna dana od dana slanja, osim u izvanrednim uvjetima (u tom slučaju ćemo vas pravovremeno obavijestiti o mogućem kašnjenju isporuke paketa). Iznimka su i otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata) i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu.

Kod slanja Tiskom, paketi se dostavljaju od ponedjeljka do nedjelje i to na kiosk koju ste naveli kao odredišno mjesto. Kada pošiljka stigne na odabrano odredište, primiti ćete SMS poruku. Rok isporuke je 2-4 dana. 

Troškove dostave u inozemstvo u cijelosti snosi kupac, a njihov se iznos dostavlja na upit (dostavu vrši Hpekspres).