Uvjeti kupnje

OPĆE ODREDBE UVJETA PRODAJE
Prodavatelj i isporučitelj na internetskoj stranici www.partytogo.com.hr je tvrtka ZABAVA 2015 d.o.o., Kneza Mislava 22, Bregana, a Kupac je svaka fizička ili pravna osoba koja odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati na jedan od ponuđenih načina i pošalje narudžbu Prodavatelju. Kupac fizička osoba može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, dok djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Slanjem narudžbe s internetske stranice www.partytogo.com.hr pristajete na navedene Uvjete kupnje kojima se određuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj stranici.
Kupce upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama. ZABAVA 2015 d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta bez prethodne najave, a promjene stupaju na snagu objavom na ovoj internetskoj stranici.
CIJENE
Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni Prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti Kupca.
U rijetkim slučajevima moguće je da naručeni artikal nije dostupan na skladištu. U takvim slučajevima ćemo vas obavijestiti u najkraćem mogućem roku da artikal nije dostupan te vam ponuditi mogućnost sličnog proizvoda ili vam odmah vratiti uplaćena sredstva.
NAČINI PLAĆANJA
Naručene proizvode i pripadajuće troškove dostave, Kupac se obvezuje platiti virmanskim plaćanjem - nakon završetka kupovine, na svoju e-mail adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za izvršenje plaćanja. Uplatu potom izvršiti općom uplatnicom (u banci, pošti ili FINA-i) ili Internet bankarstvom. Rok za plaćanje je 3 dana, a ukoliko se uplata ne zaprimi u tom roku, sustav će automatski otkazati narudžbu. Pošiljka se šalje nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro-računu.
  Podaci za plaćanje:
  ZABAVA 2015 d.o.o., Kneza Mislava 22, Lug Samoborski, 10432 Bregana
  IBAN: HR9723400091110814644
  U poziv na broj odobrenja molimo upišite broj narudžbe.
DOSTAVA
Trošak dostave obračunava se prilikom kupnje proizvoda, te je iskazan u košarici uz cijenu proizvoda. Trošak dostave na području Republike Hrvatske ovisi o načinu dostave koji ste odabrali, a za narudžbe iznad 600 kn dostava je besplatna!
Dostavu, na području Republike Hrvatske, za nas vrši GLS Croatia (trošak dostave iznosi 35 kn za plaćanje unaprijed odnosno 40 kn za plaćanje pouzećem, s PDV-om) ili TISAKpaket (trošak dostave iznosi 25 kn, moguće je jedino plaćanje unaprijed).
 
Kod slanja GLS-om, paketi se dostavljaju od ponedjeljka do petka i to na adresu koju ste naveli kao kontakt adresu. Kod virmanskog plaćanja, narudžbe šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro-računu i to za uplate vidljive radnim danom do 12h narudžbe šaljemo isti dan (ili najkasnije idući radni dan), a za uplate vidljive nakon 12h narudžbe šaljemo idući radni dan. Ukoliko plaćate pouzećem, narudžbe zaprimljene radnim danom do 12h šaljemo isti dan (ili najkasnije idući radni dan), a one zaprimljene nakon 12h, šaljemo idući radni dan.
Rok isporuke je 1-2 radna dana od dana slanja, osim u izvanrednim uvjetima (u tom slučaju ćemo vas pravovremeno obavijestiti o mogućem kašnjenju isporuke paketa). Iznimka su i otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata) i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu.

Kod slanja Tiskom, paketi se dostavljaju od ponedjeljka do nedjelje i to na kiosk koju ste naveli kao odredišno mjesto. Kada pošiljka stigne na odabrano odredište, primiti ćete SMS poruku. Rok isporuke je 2-4 dana. 
Troškove dostave u inozemstvo u cijelosti snosi kupac, a njihov se iznos dostavlja na upit (dostavu vrši Hpekspres).

POVRATI I REKLAMACIJE
ZABAVA 2015 d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na internetskoj stranici www.partytogo.com.hr ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dostupni. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na svakom računalu i razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i slično, ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Kupac vidi na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na povrat proizvoda Kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.
Pri primitku robe Kupac je dužan usporediti primljene proizvode s računom. Ukoliko nešto nedostaje odmah to treba napomenuti dostavljaču koji će vratiti paket jer se naknadne reklamacije ne uvažavaju. Kupac potpisom na dostavnicu logističke kompanije potvrđuje količinu preuzetih proizvoda, neoštećenost ambalaže i neoštećenost samog proizvoda. Rizik oštećenja i/ili manjka proizvoda, odnosno neisporuke cijele pošiljke, prelazi na Kupca u trenutku potpisa na dostavnicu logističke kompanije da je preuzeo proizvode prema specifikaciji i u neoštećenoj ambalaži.
Kupac ima pravo na reklamaciju proizvoda u slijedećim slučajevima:
  • dostava proizvoda koji nisu naručeni,
  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke.
Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom obavijestite nas o tome na e-mail info@partytogo.com.hr navodeći razloge reklamacije i opis eventualnoga oštećenja, i to najkasnije osam (8) dana od primitka pošiljke. Ukoliko je reklamacija opravdana kontaktirati ćemo Vas kako bismo se dogovorili oko preuzimanja proizvoda, a potom i zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca.
Da bi se ostvarilo pravo na povrat, nakon dogovora potrebno je uz proizvod s greškom u neoštećenoj originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dijelovima, priložiti i kopiju računa kojom se potvrđuje kupnja i dostaviti je na adresu ZABAVA 2015 d.o.o., Kneza Mislava 22, 10432 Bregana. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.
IZJAVA O PRIVATNOSTI
Upućuju se Kupci da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice www.partytogo.com.hr, Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe naše internetske stranice. ZABAVA 2015 d.o.o. kao pružatelj usluga internetske stranice partytogo.com.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti kupaca. Svi djelatnici tvrtke ZABAVA 2015 d.o.o., kao i njezini poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
ZABAVA 2015 d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju svakog pojedinog Kupca. Kada se Kupac uključi u određene aktivnosti na internetskoj stranici partytogo.com.hr, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, ZABAVA 2015 d.o.o. može od Kupca zatražiti pružanje određenih informacija kao što su ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj te druge relevantne informacije.
Svi prikupljeni podaci strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla. ZABAVA 2015 d.o.o. može podijeliti osobne podatke Kupca i s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Kupac ima mogućnost promjene osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije. Kupac može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka u dijelu „Moj račun". Ukoliko Kupac ne izvrši nužne promjene, ZABAVA 2015 d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke kod isporuke proizvoda.
Kupac koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@partytogo.com.hr.
PRIMJEDBE I PRIGOVORI
Sukladno članku 8. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac može svoje pisane prigovore poslati elektronskom poštom na info@partytogo.com.hr. Na sve primjedbe i prigovore tvrtka ZABAVA 2015 d.o.o. odgovorit će u roku od maksimalno 10 dana.