O NAMA

Party to go predstavlja novi koncept koji će vam uvelike olakšati organiziranje rođendanskih i svih drugih zabava! Ne morate gubiti vrijeme na osmišljavanje teme niti obilaziti trgovine kako biste (možda) pronašli sve što vam je potrebno za savršen party. Naši paketi rezultat su višemjesečne potrage za idealnim proizvodima renomiranih europskih dobavljača kako bismo vam uštedjeli vrijeme i umanjili nervozu te vam osigurali savršene tematske zabave koje će oduševiti ne samo slavljenika, već i sve goste.

Osnovni paketi sadrže baš sve potrebno za vašu proslavu. Oni uključuju stolnjak, dvije vrste papirnatih tanjura, salvete, vilice, papirnate čaše, slamke, svjećice i balone. Uz to, u ponudi imamo i pinjate, razne dekoracije, poklone za goste, rekvizite za slikanje i još mnogo toga. Nudimo vam i mogućnost dodatnog personaliziranja svake zabave uz pomoć posebno dizajniranih dekoracija na željenu temu.

Od neustrašivih gusara, prapovijesnih dinosaura, kauboja Divljeg zapada, do mističnih šumskih vila, otmjenih princeza i rasplesanih Havaja... samo su neke od tema iz naše ponude. Jednostavno izaberite temu koja vam se sviđa, dodajte po želji pinjatu, dekoracije i/ili poklone za goste i za dan-dva na vašu adresu stiže naručeni paket.

Na vama je samo da pripremite hranu i muziku i zabava može početi :-)


Podaci o trgovačkom društvu

ZABAVA 2015 d.o.o.
Kneza Mislava 22
Lug Samoborski, 10432 Bregana
Hrvatska

OIB: 15869560639
Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 4473442
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Direktorica: Maja Bljaić Penić

Banka: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR9723400091110814644